Отче, наш!

Музика Завадски, аранжимент Татяна Кулиш, солист Дора Савова

 

За да видите видеото натиснете

"Молитва"

музика Стоян Бабеков, по текст на Иван Вазов

 

За да видите видеото натиснете

Количката е празна